Tryghed og trivsel

Dit boligområde skal være et godt og trygt sted at bo og leve. Vi hjælper dig gerne på vej til at trives bedre i din bolig og lokalområdet omkring dig.

På denne side kan du læse mere om de ting, vi kan tilbyde og hjælpe dig med.

Aktiviteter, der skaber tryghed for dig

1. Mere liv i fælleshuse og udearealer

I Netværkssekretariatet har vi en boligsocial koordinator, som sammen med afdelingsbestyrelser og eksterne samarbejdspartnere laver forskellige aktiviteter i fælleshuse, fælleslokaler og udearealer i boligafdelingerne. Det kan være sportslige og kulturelle arrangementer, møder, gruppeaktiviteter og meget andet.

Aktiviteterne skal give input til et godt fritidsliv og understøtte trivsel og tryghed. Det skal også tiltrække besøgende til vores boligområde, der ligger i skønne naturomgivelser. 

2. Beboerambassadører

Boligafdelingerne har uddannet en række frivillige beboere til at være beboerambassadører. Beboerambassadørerne skal hjælpe med det gode naboskab ved at modtage og hilse nye naboer velkommen, tilbyde praktisk rådgivning om f.eks. vaskekælder, festsale og affaldshåndtering. Samtidig kan de støtte dig, hvis du har brug for hjælp i forbindelse med husorden, hensyn til naboer, aktiviteter i området og meget andet.

3. Social vicevært

Den sociale vicevært er en opsøgende gadeplansmedarbejder, der arbejder med særligt udsatte unge i og omkring boligområderne. Er du forælder til en ung, som har det svært i skolen eller hænger ud med de forkerte venner, vil vi meget hjælpe dig med, at dit barn får nogle positive fællesskaber. 

Kriminalitet og misbrug kan være en del af de unges hverdag. Målet er, at få de unge tættere på uddannelse og job.

Tag med på tur i dit boligområde, centralt placeret og i skønne naturomgivelser

Job og uddannelse

Forebyggelse og forældreansvar

Tryghed og trivsel