Indvielsen af fælleshuset_5_Anders KibbelEn summen af glade stemmer kunne høres, da Fælleshusets caféområde var fyldt til bristepunktet. Den officielle åbning fik omkring 150 mennesker fra nær og fjern til at komme forbi for at hilse på og se huset. Beboere og andre samarbejdspartnere gik på opdagelse i de nye rammer alt imens der blev hilst, grinet og snakket til højre og venstre.

 

 

Nogle slog sig ned i den bløde sofa til en snak over en kop kaffe og lidt chokolade, mens andre nød solen ude ud på terrassen, og fik smagsprøver af den simrende bålsuppe. Børnene stod på tæer, for lige at nå det jordbær (eller den chokolade), de havde udset sig på bordet, og andre slog sig løs i caféens børnehjørne. Den lokale musiker, Per Hauge, fra Hvedemarken sørgede for  den gode stemning med guitar og sang.

Indvielsen af fælleshuset_6_Anders Kibbel

 

 

 

 

 

 

Fælleshuset er nu officielt åbnet og har fået sit navn, netop fordi det er en fælles ramme for socialt samvær og fællesskab på tværs i boligområderne, det gode naboskab – kommunen og boligorganisationen. Huset er allerede taget i brug af beboere, foreninger og andre samarbejdspartnere. Indvielsen af fælleshuset skal ses som det officielle startskud til en fremtid, hvor stedet kommer til at danne ramme om de mange oplevelser, der skabes sammen – rammen er her, ideerne spirer og fællesskabet omkring huset blomstrer.

Se flere billeder fra eftermiddagen her

Klik her for at se flyer om Fælleshuset